saralifestyle

ojdå

Kategori: ~ allmänt

hehehe, ojj det går inte så bra det här med bloggandet för min del... ska försöka bättra mig men det går nog inte ändå hehe! Jaja, nu har jag precis kommit hem från stan, vart och köpt nya ridstövlar! Råsnygga, haha!
Är sjukt sugen på mellandagsrea nu också, får väll se vilken dag! Fick lite presenkort och sådant som jag vill använda. Ikväll blir det att mysa med familjen och i morgon upp och rida! Jaja, nu har jag bloggat nog, pusshej!

nissar

Kategori: ~ allmänt

HAHAHHA, jaaa vad har man för kommentar på det här? ingen!


ingen rubrik

Kategori: ~ allmänt

Tjenna! haha, har inte pallat att blogga något på några dagar, har inget kul att skriva! Nu håller jag på att förbereda och packa inför imorgon då det är Ungdomsledarkurs steg två. Var ju på steg ett för ungefär en månad sedan och i Januari är det steg tre. Sedan är det klart, ska bli skönt! Efter helgen är det bara tre dagar kvar i skolan vilket är asgött. Tisdag ska vi ner till Kviberg (där för övrigt ungdomsledarkursen är.) och spela beachvolleyboll med alla nior. Ska bli skitkul även fast jag suger på volleyboll, heheh. Onsdag blir det bara julgröt, avslutning i aulan samt julbetygen. läääääääääääängar! Jaja, nu ska ja fixa klart allt, hejsvejs!

Bjuder på lite snygga webcambilder! ;)





ojojojojoj

Kategori: ~ allmänt

ojj, glömde av att ja hade en blogg, hehehehe.
Jaja, nu ska jag och Terran dra och käka julbord så ni får hade!

det går bra nu

Kategori: ~ allmänt

Tjena bloggers! Sitter och skypar med Karin som vanligt, hehehe. Har iallafall kollat på två avsnitt O.C, seriöst den bääästa TV serien som skapats! HAHA. Har gjort mitt lucialjus nu som jag ska ha i morgon, gulligt värre! Jaja hejdå, matteboken kallar!
HAHA
HAHAHAHAH, väldigt fint blev det också! :D

wihoo

Kategori: ~ allmänt

tjeeena! Nu har ja precis käkat lite frukost i form av flingor och yoghurt (y). Plans for dagen är Julfest på klubben, ska bli mys! Ska dra dit vid 1 för att julpynta stallet mm. Ska även ha med mig mina stenhårda knäck.. jaja dom blev goda i alla fall! Syrran kommer även och hälsar på och vi ska eventuellt baka lite pepparkakor, som inte blir brända då, hehe. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ha en bra söndag!

haha... bild sen i somras!

saturday!

Kategori: ~ allmänt

godmorgon! Äntligen lördag! Så himla skönt med lite helg nu efter allt i skolan och sådär. Nu strax ska jag dra mig iväg till stallet och fixa med Hedvig lite, myys! :)
Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på men nått borde det väll bli. Det är iallafall inte lika mycket storm idag som det var igår, då kändes det som om man skulle blåsa bort! HAHA! Jaja, nog tjatat får gå och byta om snart, puss!

inga bilder för tillfället....

HAHAHAHA JAG DÖR

Kategori: ~ allmänt

HAHAHAA SNYGG

Viernes, Harry Potter

Kategori: ~ allmänt

Nu har kollat på Harry Potter, dubbat och spansktextat... Fattar ju väldigt mycket (y)! Men iaf, soooooft och gött en fredag som denna :D Ganska go fredag, och har inte haf läxor varken till eller till igår så det har vart rätt gött med två lediga eftermidagar. Idag efter skolan ska jag åka med en kompis o julhandla! Sara ska inte göra något speciellt, haa tråkigt tråkig som hon är :D:D:D men jag älskar henne ändå, jag får väll underhålla henne med lite roliga sms! Puss
/ julia ;)

pepparkaksbak...

Kategori: ~ allmänt

HAAHAH, förutom att resultatet blev halbra så...

waiing for proov

Kategori: ~ allmänt

snygga!

det här tar kol på mig

Kategori: ~ allmänt

kuul dag asså! Eller ja, det mestta var bra men när jag kom hem från skolan så märker jag att det är ingen hemma och jag har ingen nyckel, fml. Det löse sig iallafall, tur att farmor och farfar finns! HAHA! NU har jag pluggat sen klockan sex och nu pallar jag snart inte mer. Skolan tar fan all fritid. Nu är det engelska plugg inför provet i morgon och förut var det geografi. JAJA känner att detta var nödvändigt inlägg, hejdå.

The day after today...

Kategori: ~ allmänt

...is tomorrow. Och i morgon har jag Hkk prov som jag känner kommer gå sådär också, massa konsiga lagar som man ska kunna. Jaja! Nu vet jag inte rikigt vad jag ska skriva förutom att jag har ont i huvudet och trött som bara den :) pusshej!

skuuulan

Kategori: ~ allmänt

now time for SO och sen ska vi ner till Mimers och kolla lite! Soft dag!

Dagens låt

Kategori: ~ musik

i hate sundayevning

Kategori: ~ allmänt

usch vad jag inte gillar söndagskvällar, skola imorgon, inte taggad! Kom precis hem från Julia, vi har käkat godis och snackat strunt, HAHA. asmyys! Nu blir det geografiplugg för min del eftersom det är prov på onsdag. Måste lära mig massa länder och floder. Jaja, no problems, i hope hahahahah!

'

inte alls onormala, nej nej, mina sötisar :D

zZzz...

Kategori: ~ allmänt

hejjhejj! Nu har jag precis vaknat och sitter här och äter frukost. Läskigt väder, åskade typ inatt vid 5 tiden? Åska i December likosm, haha knas! Planen för dagen är att åka pch träffa lilla Hedvig soom jag inte träffat på ett tag. Hedvig stod på klubben förut men såldes för ca 2 månader sen till en av medlemmarna. Ska bli riktigt kul! Senare blir det väll även att plugga inför hemkunskapsprov som jag har på tisdag, samt enegelska på onsdag. Jaja :D
Ha en soft söndag allihop! 

just nu....

Kategori: ~ allmänt

HAHA, julstämmning på hög nivå!

wooups

Kategori: ~ allmänt

ojjojj, dålig update idag, sorry! Har haft fullt upp hela dagen. Först skola med en miljon saker och sedan shopping med Julia och Louise, sjukt kul! Kom inte hem förräns nu. Även fast jag typ fick ont i fötterna efter 2 meter så var det askuul! Fick tag på lite julklappar och enn par mjukis, samt ett par örhängen ;) Såg massa andra fina saker men det var inga som jag kände att jag riktigt ville ha. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad ja ska göra, blir väll att sätta på någon film eller något, hoppas alla får en bra fredag, puuuuuuss!

aww snutten, jag saknar dig!

va ska man med rubrik till?

Kategori: ~ allmänt

Tjaa! Nu sitter ja på fysiken och ska skriva om energi. Vet inte rikigt vad ja ska skriva egentligen men kommer väll på nått snart! Efter Fysiken är det bara två lektioner kvar och sen får jag sluta, skönt! Ikväll blir det till stallet och sedan plugga gärnet! Har två prov och ett läxförhör i morgon, känns som om jag verkligen inte kommer hinna pluggat något men jaja de ordnar sig väll! :)
Imorgon blir det shopping med julia efter skolan, myyyys! Ha en go torsdagseftermiddag allihopa! ;)

normalt.

Kategori: ~ allmänt