saralifestyle

:)

Kategori: ~ allmänt

sitter och försöker göra klart mitt drömrum till tekniken, ska tillverka några till möbler och sådär. Ska även skriva ner alla saker som jag använder och så. Sen när jag är klar med det måste jag plugga till spanska provet på fredag, åh jäävla skola döda mig. :) Posetivt idag ialla fall är ju att det vart ganska varmt väder, har sluppit frysa de korta stunder som jag varit ute!
Tumblr_lzzsq4ctz61qieq9mo1_500_large

stick time

Kategori: ~ allmänt

sitter på syslöjden nu, sista lektionen för idag, skönt! Har ont i huvudet ida precis som igår, undra vad det kab vara? Har massa plugg ikv också men får se vad jag orkar. Nu ska jag sticka lite på min halsduk samt kolla på nått kul, puss!
Friendship,quotes,happiness,wordy,quote,words-92bc6f83b4a4f85b0a9848c0eecfadec_h_large

over the sea

Kategori: ~ allmänt

awsome

Kategori: ~ allmänt

jävligt go låt, dock lite skum video men men ;)

bra grejjer dedär!

Kategori: ~ allmänt

Tumblr_m002ljt4n31rosi5no1_500_large
Tumblr_lzygl6pvni1qiaqpmo1_500_large
417314_348925081815139_305191779521803_1008696_1073127744_n_large
Tumblr_lzxedp0ctu1qiaqpmo1_500_large
HAHAHA JULIA!
Tumblr_lzrry9q3nr1qiaqpmo1_500_large
sitter och gör absulot ingenting. Borde börja på svenskainlämningen och teknik inlämningen men nää orkar fan inte :) Har nyss ätit lax och funderar på att ta en promenad snart, har vart riktigt vårväder idag ju! haha, skulle ta en liten första sväng med cykeln förut, och så när jag hade cyklat en bra bit så började det gå väldigt trögt. Kollade bak och såklart var däcket helt platt! Så det var bara att hoppa av cykeln och gå hela vägen hem igen, lagom kul.

saturday

Kategori: ~ allmänt

kom nyss hem efter en dag i stallet, var först uppe på klubben och red lektion och sen red jag ut med heddan tillsamans med Karin och Berry. När jag kom hem sa mamma att vi skulle grilla lite, knas knas men gott vare! Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka in till stan och möta syrran. Vi ska se på lite bio och ha det allmänt mys! Jusste var ju på GBG horseshow igår med julia och karin, grymt kul! Hittade ett par nya sporrar på mässan som jag kollat efter ett tag. Nej nu har jag fan inte tid mer, puuuss!
bild i repris

gosiii

Kategori: ~ allmänt

sitter och käkar lite nu och kom precis hem. Ska snart duuscha och sen sova. Efter skolan stack jag och julle till solariet en snabbis och köpte även hårfärg! Undra vad det blev? ;) I morgon kommer jag inte att blogga något för ja kommer att befinna mig på gbg horseshow hela dagen men julle och karin, roligt värre! puss!

I will love you until the mountains fall apart

Kategori: ~ allmänt

ingen rubrik

Kategori: ~ allmänt

är i skolan som vanligt, jävligt trött idaag. Slutar fyra idag så det är extra segt. Efter skolan har jag inga planer, får se vad jag hitar på! :))) Nu måste jag plugga på engelskaglosorna som vi har tills sen, puuuss

home sweet home

Kategori: ~ allmänt

kom hem för en stund sedan och fixar lite musik. Ska snart ta en liten promenix och sen plugga lite, eneglska läxa tills i morgon, graajt! Har inget kul mer att säga än att det gick bra hos frissan, undrar vad jag gjorde egentligen? hahah nej bara klippte topparna lite men julle ska nog snart slinga det på mig! Hon har gjort det en gång innan och det blev riktigt bra, får se om jag vågar igen? ;) Vet dock inte vilken färg, eller jo brun men inte mörk eller ljus.. tror jag vill testa mörk för jag vill ha lite mer skillnad iaf! jaja, det blir nog bra! puuss
becki ryan - alive

new hairstyle

Kategori: ~ allmänt

Sitter i skolan och väntar på att idrotten ska börja. Sen är det bara syslöjd kvar, sooft. Efter skolan ska jag till frissan, mycket välbehövligt! Undra hur jag kommer hem sen?!

home soon

Kategori: ~ allmänt

Sista lektionen i skolan nu, asgött! Slutar om en halvtimma så drar hem sen och kääkar, så himla hungring. Ikväll blir det dock lite matteplugg men det får gå fort. puuuss

@syrran

Kategori: ~ allmänt

Haha sitter hos syrran och bloggar från deras iPad, big mama stort! Har varit här en stund och ska fika nu, gotteligott! Sista kvällen på lovet nu, blööö hejdå

goodmorning sunshine

Kategori: ~ allmänt

Nu har jag ganska precis vaknat och käkat lite frukost! Hade ingen tid för bloggning igår då jag endast var hemma typ 1 timma. Jobbade i sallet igår, och när jag hade paus åkte jag upp och pysslade lite med heddan. Sedan tillbaks till stallet för att fixa det sista och sedan hem och fixa mig för tjejkväll. Vi hade det supermysigt med massa gott och det var skitkul! Idag har jag tusen saker att göra så får väll se om jag hinner med allt! Skola i morgon med, fml säger jag bara. puuuss!

david guetta ft. Nicki Minaj - turn me on

new day, new games

Kategori: ~ allmänt

2591782_460s_large
Tumblr_lyq9sj9xou1qiaqpmo1_500_large
hahaha, så sant! Nu ska jag iallafall snart dra igång och städa lite för en gångs skull. Det är inte precis min favorit syssla om man säger så.. Senare kommer jullen hit och vi ska träna lite och göra lite matte, duktiga tjejor! Ha en braa dag! puuuss

eminem

Kategori: ~ allmänt

lose yourself

mockingbird

cleanin out my closet

vissa låtar blir aldrig gammla och dåliga.

chilli day

Kategori: ~ allmänt

Idag har jag gjort absolut ingenting. Bara vart hemma och kollat Solsidan. Haft fullt upp alla andra dagar så det var gött med en slappdag. Nu ska jag starx dra mig till stallet för lite markarbete samt träffa tjejorna, supermys!

before i die x3

Kategori: ~ allmänt

part of me

Kategori: ~ allmänt


go låt detdär asså! Ida har jag varit med karin hela dan, awsome som vanligt! Vi red ut som vanligt och sedan var vi hos henne resten av dan. Nu ska jag käka lie vindruvor och bara ha det gött! puss

converse

Kategori: ~ allmänt

Mina absoluta favoritskor! Funkar till nästan allt och man kan matcha som man vill med olika färger! Själv har jag de på bilden längst ner, de mintgröna! Vill gärna ha ett par vita eller svarta också men det får bli ett senare inköp! Nu ska ja checka Paradise hotel, sista avsnittet nu, sjukt spännande!

tuesday

Kategori: ~ allmänt

Vaknade för en liten stund sedan och nu ska jag kolla på project runway. Faktiskt ett ganska bra program, eller a bättre än vad jag trodde i allafall! Sedan så har det ju snöat ganska mycket igår och inatt, sjukt störande. Ser ganska fint ut innefrån men när man kommer ut är det bara kallt och jobbigt!

inspiration

Kategori: ~ allmänt

så snyggt!

plans for tomorrow

Kategori: ~ allmänt

I morgon rider jag ut med Karin, alltid lika mysigt! :)

I go away for a while

Kategori: ~ allmänt

haha, nä bara tills i morgon! Ska upp till mormor och morfar idag tills i morgon. Var sjuukt länge sedan jag var där sist. De har dock ingen dator och internet så det blir ingen mer bloggning idag! ;) Men först så ska jag snart bege mig till stallet och rida lektion och sedan rider jag ut med Hedvig och Karin, supermys! Aja ni får ha det så braa! :D
Winter-landscape_large

give me sommer, now!

Kategori: ~ allmänt

grymma!

Kategori: ~ allmänt


lyssna in denna grymma låten som karin gjort och som hon spelar tillsamans med hennes band, sjukt bra!

the sun goes down

Kategori: ~ allmänt


solnedgång från Gotland 2009! ;)

before i die x2

Kategori: ~ allmänt

X_072b5ce3_large
Tumblr_lyuo83gwfs1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyxugejuhk1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyxn0hmw0o1rox3aao1_500_large
Tumblr_lyw11schrx1rojpgto1_500_large
395884_174190912683340_161984060570692_195077_1145730079_n_large
Before-i-die-bucket-list-car-dream-follow-favim.com-282899_large
haha en hel del saker som man drömmer om att göra! Sedan är det ju bara att uppfylla dem.. Nu ska jag iallafall duscha och sedan lägga mig tror jag. Så sjuukt trött så behöver verkligen det. Tagga fredag i morgon förresten! Älskar fredagar, fast i och för sig vem gör inte? ;)

so true!

Kategori: ~ allmänt

Tumblr_lz2v7o4faf1rnia9do1_500_large
Tumblr_lz3a992kbz1rnia9do1_500_large
Tumblr_lz17qnqbz91qiaqpmo1_500_large
haha, blev precis klar med sista nationella provet i svenska, så gött att ha det över. Nu är det bara några lektioner kvar innan jag slutar vid 2, såå gött! Ikväll blir det att dra till stallet, asnaajs! :D

home sweet home

Kategori: ~ allmänt

Kom hem från skolan för ett tag sen, fick sluta en halvtimma tidigare idag så de var gött! ;) Ganska soft dag i skolan, fast onsdagar är ju alltid värst. Svenska nationella imorgon igen också, typ skrivuppgift eller nått sånt. Man ska tydligen sitta och skriva i flera timmar? haha kommer vara helt slut i handen sen! Nu ska ja nog käka och kolla på Paradise hotel, sen vet jag inte vad jag hittar på. Inga läxor eller så nu typ så det är gött!

7_188283302_large

bored? YES!

Kategori: ~ allmänt

chillar lite på syslöjden

Kategori: ~ allmänt

to cool for school

Kategori: ~ allmänt

Sitter nu och väntar på att idrotten ska börja. Har bara softa lekioner kvar nu så det är gött! Efter idrotten är det syslöjd i tre timmar och sedan slutar jag vid fyra, lite segt att det är så sent men det går nog fort. Haft nationellt prov i svenska idag också men det kändes okey så får väll hoppas på det bästa! ;)

mirror on the wall

Kategori: ~ allmänt

bild från USA 2010, spegeldammen i Washington!

NU: shoppingtime!

Kategori: ~ allmänt

Just nu är jag med Julia och Therese i stan för lite shopping, bilder kanske kommer senare!

before i die

Kategori: ~ allmänt

a place I want to visit

Kategori: ~ allmänt

tolkning idag!

Kategori: ~ allmänt

bilder tagna med karins kamera ;)
hahahha, grymt kul var det att tolka idag med Karin och Emelie va! Kallt var det men det var det värt, haha!

waves

Kategori: ~ allmänt


lite mer mmm i livet

Kategori: ~ allmänt

har precis gjort och käkat lax, mmm va gott det är! Absolut godaste maten tillsamans med potatis, ärtor och citron, looove! Nu ska jag kolla klart sista säsongen på The O.C, kommer antagligen gråta floder när jag sett klart sista avsnittet. Önskar att det hade funnits fler!

god morgon

Kategori: ~ allmänt

Nu har jag varit vaken en stund, ätit lite frukost och sådär. Ska snart klä på mig ordentligt och sedan åka iväg och rida ut med Karin en stund! :D Sjukt kallt ute men jag får väll palta på mig.... Ikväll är det melodifestivalen och såklart kommer jag att sitta bänkad framför TV:n!

Saknar när man kan gå med bara ben...

another point of view

Kategori: ~ allmänt

Tre stycken bilder som jag tog på Gran Canaria, ser så somrigt och härligt ut!

love

Kategori: ~ allmänt

Så sjuukt härlig är denna låten va? loove!

vill ha!!

Kategori: ~ allmänt

Vill verkligen ha denna sjuukt snygga skinnjacka från Gina, den ska bli min!!

freedag!

Kategori: ~ allmänt

Så himla skönt med fredag va! Så skönt att komma hem en fredag och bara pusta ut! Plans for today är inga, gött att bara vara hemma och ta de lugnt. I morgon ska jag väll träffa Karin tror jag, hihi naajs!!
Bild från Gran canaria för några veckor sedan, vill tillbaks!!

ojjj

Kategori: ~ allmänt

HAHA, detta märkte jag inte förräns ida, eller ah Therese gjorde... Väldigt konsigt ser det ut när man ska kommentara iallafall! hahahhaha!

Dagens låt

Kategori: ~ allmänt