saralifestyle

Dagens låt

Kategori: ~ musik

next: NO

Kategori: ~ allmänt

hajj hajj! Nu ska ja ha NO, kul fakta javet :D
snygga snygga ;)

snygga

Kategori: ~ allmänt

HAHAHAHA, vi är sååå snygga! Kul man har på matten utan lärare ;)

new stuffs!

Kategori: ~ allmänt

Blev detta som jag hitta igår + en svart halsduk från Gina Tricot. HAHA, hitta typ inget igår så jaa ;) Sorry för kassa webbcam bilder men :D

Parfym från HM, luktar så sjuukt gott va! :D
Earcuff från Glitter!

just a normal day!

Kategori: ~ allmänt

hellu! Nu sitter jag här och ska typ plugga, tre prov denna veckan, döda mig! Jaja. Hade bip test (?) idag och det va sjuuukt jobbigt! HAHA, jaja blev ganska nöjd iallafall. Sedan hade vi typ SO och sen svenska. Kollade på titanic och fyy vad den filmen är sorlig! Fast den är sjukt bra också :).
Nu har jag inte så mycket mer att säga än att jag funderar på att lägga upp det jag köpte igår. Kommer senare!
HAHAHAHAHA söta..... :DDD

goo dag!

Kategori: ~ allmänt

Tjenna! Asgoo dag idag har jag haft med karin! Började med att vi åkte in till stan vid 11 och shoppade lite. Hittade inte så mycket, en parfym, ercuff och en svart tubhalsduk. Varken ja eller karin va på så där bra shoppning humör haha! Sedan åkte vi bort till Bion för att se Breaking Dawn. Asså fyfan va bra film! Typ dog. Enligt mig den bästa hitills! Nu vill ja bara se part 2!!
När man kommer hem möts man av ett svart hus och ingen ström.... seeegt! Kom på att detg finns ju typ inget kul som man kan göra utan ström? Jaja, nu är den här iallafall men det blåser storm ute! fyy!

fyyy!

Kategori: ~ allmänt

fyy säger jag bara! Kommer prceis hem från stallet där jag jobbat idag, fyy vad blöt jag blev! Typ storm ute och det var inge kul att sitta på moppen i det. Kväll blir det bara att vara hemma och kolla på Så mycket bättre, sjukt bra! Några O.C avsnitt ska vi väll också hinna med. Imorgon blir det bio och stan med Karin, läääääängtar!!!
Puss och kram!

Dagens låt

Kategori: ~ musik

friiidayy!

Kategori: ~ allmänt

yihoo! Ida är det freeda! fetnajs! Nu har vi fått cam i skoldatan också så det är gött. Snart No prov och sådär, men det går la! Efter skolan ska ja in ill gbg och möta upp syrran för lite bowling. Vem vinner? JAG såklart!
HEJDÅ!

TORSDAG!

Kategori: ~ allmänt

Tjenna! Idag är det torsdag och det innebär sluta tidigt, eller ja iallafall klockan två! Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av O.C, hehehe. Nu blir det plugg en stund och sedan drar jag till stallet. Soft yeeah!
Är lite irriterande att jag får sitta på stora datorn då skoldatorn ska fixas cam på. Men men, det blir bra sen! Nu har jag inget mer att skriva troja, så heeeeeejdå!
random bild från i sommras, saknar!

HAHHAHAHAHA

Kategori: ~ allmänt

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kategori: ~ allmänt

HAHAHAHAHA söta bilder från NO:n idag.....HAHAHAHAHHA

in school

Kategori: ~ allmänt

Tjenatjena bloggen! Nu sitter jag i skolan och har NO, om biologi och sjukdomsssaker tyyp. Snaaart mat, jag är hungrig! Tror det blir köttbullar. Sådär, men men. HAHA vet ine vad jag ska skriva, för jag har inget intressant att skriva så jag känner att detta är en ointressant inlägg så jag tror jag ska sluta skriva nu. Cissi skrattar åt mej nu.. pusshejdå!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

Dagens låt

Kategori: ~ musik

göött!

Kategori: ~ allmänt

Tjenare Tjenare! Just nu sitter jag i köket och gör ingenting? Fick sluta 2 timmar tidigare idag också så de vart ju inte helt fel! Jag är hungrig och väntar på att mamma ska komma hem med piiiiiiiiiizza till mig, gott gott! Nu vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på men funderar på att kolla på lite O.C! :D chiaao!
Btw:

awww!

Kategori: ~ allmänt

awwwwwwww gölligaa! karin & Berran! :)

olalalala!

Kategori: ~ allmänt

veeeeeeeeeeeeem ska hiiiit på jullovet? jooo jaaaaaag! :D

Dagens låt

Kategori: ~ musik

ohh vilka notaligi känslor man får när man lyssnar på denna låten! Spirit var min absoluta favoritfilm när jag var mindre. Började alltid gråta i slutet också... Minnen!

heeeeeeeey

Kategori: ~ allmänt

heey bloggen! Sorry att ja inte har updaterat under helgen men jag har varit på ungdomsledarkurs genom svenska ridsportsförbundet. Det har varit jätte lärorikt men lite segt ibland. Pratat mycket med tjejer från andra klubbar och man har kunnat byta erfarenheter mm! Mycket intressant haha. Jaja nu sitter jag med hästhoppning på TV och bara chillar lite Kanske behöver jobba lite so men jaja det går :D
puss puss :D

tonight

Kategori: ~ allmänt

tjaatjaa bloggen! haha shiit va soooft med freedag idag! lutade skolan vid 11:15 idag också så det gjorde ju inte saken sämre! Nu ka jag iallfall hjälpa mamma med tacosen som vi ska ha sen, hon har fyllt år så vi ska ha lite kalas typ. Senare måste jag även packa för jag ska på ungdomsledarkurs lördag-söndag. Nej nu tjatar pappa på att jag måste städa rummet också? haha fyy :( JAJA ha de myys ikväll! 
random google bild!

HAHAHAHAHAHAHA

Kategori: ~ allmänt

HAHAHAHAHA SÖT BILD JAG HITTTADE!

hajjhajj

Kategori: ~ allmänt

Hellu! Torsdag idag och skolan har vart rätt soft. Inte så mycket läxor och sådär!
Nu kommer strax pappa och hämar mej och sen är det utvecklingssamtal, haha gillar jag inte :( hatar att sitta och snacka om sig själv och sådär. Efter det blir det direkt till stallet och träffa brudarna :D
Senare ikväll blir det plugg som gäller!
Ingen bild idag :(

mitt drömrum

Kategori: ~ allmänt

HAHA, vi har typ i skolan på tekniken att vi ska göra vårt drömrum. Man ska typ rita en skiss på hur man vill ha det ch så. Man kunde även välja att göra ritningen på IKEAS hemsida vilket jag gjorde. Där fanns ju dock inte riktigt allt som man ville ha men i stort sett. Rummet blev också ganska avlångt men det gör inget!

neeeeeeeeeej :(

Kategori: ~ allmänt

fyyy! matteprov om exakt 20 min... fyfan, hatar matte :( jaja wish me good luck! ig nästa, wiiiiie! :D

just nu....

Kategori: ~ allmänt

kuuuuuuuuuuuuul matteplugg! :D

Dagens låt

Kategori: ~ musik

lever jag?

Kategori: ~ allmänt

HAHA, seriöst vet ine om jag lever ens? :( HAHA jodå men är så jäkla trött och denna kylan gör mej tokig, inte för att jag fryser direkt men de är så jobbig. Tisdag idag iallafall och det är la ganska okej. Även fast jag hellre skulle velat vara hemma och kolla på O.C, hehe! Men nej ikväll blir det bara matteplugg eftersom jag har prov i morgon och de kommer inte gå bra alls känner jag. Meen jag får göra mitt bästa. Utvecklingsamtal på tordag också tror jag, ajaj!
hahah :D

Dagens låt

Kategori: ~ allmänt

hahaha med tips av Terran! :D

skuuuuuulan

Kategori: ~ allmänt

Tjenaare! Nu sitter ja i skolan och har svenska, fast nu har ja rast! Slutar om typ en och en halv timma så det är najs. Nu ska ja läsa om fornsvenska eller va de heter så ni få ha de bra! HEJDÅ

Kategori: ~ allmänt

kvällens to do!

Kategori: ~ allmänt

hellu! Usch vad fort det blir mörkt på kvällen nuförtiden! Vill bara ha tillbaka sommaren... jaja nu är det iallafall julen att se fram emot!
Nu ska jag snart äta middag med mamma och pappa och sedan blir det lite matteplugg. Har prov nu på onsdag och jag kan behöva jobba på lite. Annars är det ganska soft, har sovmorgon i morgon och slutar ganska tidigt. Plus att jag ska till tandläkaren mitt på dan! ;)
hahaha, söt bild på snuffis frenja, med massa mat i ansiktet, aww <3

fars dag!

Kategori: ~ allmänt

godmorgon! Idag är de ju fars dag och jag kan ju inte precis säga att jag gick upp åtta för att fixa frukost på sängen... haha nej men en present har jag allt fixat i alla fall! Det blev ett örngott men texten "Världens klokaste pappa" och ett fint kort till. Plans for today är att om någon timme åka till sallet och skritta ut en sväng med karin, det blir myys! Men först ska jag kolla ett avsnitt av the O.C, haha.

Dagens låt

Kategori: ~ musik

godmorgon!

Kategori: ~ my day

Nu har jag precis vaknat (!?) sover aldrig längre än typ 11 men idag var jag väll extra trött eller nått, haha.
Var ju på hockeymatch igår med julia och de var askul! Domn vann men moptståndar laget hade en allmänt störande klack! Typ tinituss nästa eller nått :( Vad jag ska hitta på idag vet jag inte riktigt men får väll städa upp på min rum och lite sådant. Ikväll ska mamma och pappa ha gäster, blir väll sådär lagom kul...
Jaja, hoppas ni får en go lördag! 
En bild på mig och Julia från igår! :)

update

Kategori: ~ allmänt

Hola amigos! Just nu sitter jag på mimers med Amanda och vi väntar på att hennes mamma ska sluta jobbet så att vi kan åka hem, HAHA. Rätt soft att sluta halv 2 idag! Sen så ska jag hem och äta och senare ikväll blir det hockeymatch med Julia, bilder kommer! So long! ;)

hahaha, just nu :D

11/11 11 11.11

Kategori: ~ allmänt

haha, nu är den 11/11 2011 kl 11.11 //Therese!

Dagens låt

Kategori: ~ musik

plugg plugg plugg

Kategori: ~ allmänt

HAHA, hemma från stallet nu :) Det var kallt som bara den att köra moppe asså meen man får ta det som en man! Nu är det iallafall plugg som gäller har NO prov i morgon och spanska förhör, tror inte att jag ens kan någon glosa? Jaja, bara att plugga på! Sen så ska ja duscha också och se på The O.C, vet inte hur jag ska hinna med allt, men men! :D
Todays look ;)

HAHAHAHAHA!

Kategori: ~ allmänt

HAHA, asså seriöst, hur lyckas man? Sitter med bläckpennan på spanskalektionen och sen efter en stund så ser jag hur det har blivigt massa streck på jeansen? Säger bara hur lyckas man egentligen? Det värsta var ju att jag fick åka hem med det på bussen och allt, pinsamt värre! :(

Dagens låt

Kategori: ~ musik

mat tack!

Kategori: ~ my day

Tjenaree! Haha, sitter i biblioteket och väntar på mat, men bamba öppnar inte förrens om en halvtimma typ :(
Har haft engelska precis och det var rätt soft fakiskt. Efter maten är det dags för no och teknik och sen får ja åka hem :D Ikväll blir de till stallet och träffa goa brudar!
Söt gangster Therese... ;)

Nelly Jeans

Kategori: ~ other fun stuffs

HAHA, jag typ älskar jeans, det är nästan det ända jag andvänder i vardagen. Finns så otroligt många olika märken och modeller! Tycker ialla fall att dessa tre från Nelly.com är riktigt snygga :D

love

Kategori: ~ musik

asbraaaa!

godmorgoon!

Kategori: ~ my day

Jaaa nu sitter man i skolan all alone som en zombi och är lite småtrött sådär. Onsdagar är inte direkt min favorit dag då det är jättemånga tråkiga lektioner men de brukar gå rätt snabbt så de är skönt! :)
Sen vet jag inte om  jag ska till tandläkaren idag eller inte? :o fick en lapp men den har jag såklart tappat bort, bra där sara! Jaja det löser la sig :D

matteplugg...

Kategori: ~ my day

kul med matte? svar nej.

another day in school

Kategori: ~ my day

Hellu! Nu har man äntligen kommit hem från en seg dag i skolan. Det blir ju inte precis roligare av att det typ är mörkt när man kommer hem heller... Mörk när man går på morgonen och mörkt när man kommer hem. Idag hade vi fys på idrotten, det var inte så jättejobbig men det var en del roliga övningar som man skulle göra två och två. HAHA jag och julia skrattade en del om man säger så! flumm!
Nu blir det plugg och sedan kolla på ett eller två avsnitt av älskade O.C!

ny blogg!

Kategori: ~ allmänt

Tjena! Nu har du hittat in på min blogg. Jag bakom skärmen heter Sara och är 15 år. Jag bor en bit utanför gbg med min familj. Har haft en del bloggar innan men nu ska jag satsa på nytt! I min blogg kommer jag att skriva om mitt liv med bilder mm. Nu börjar snart hemkunskapen och vi ska ha praktiskt prov, ska jobba med Elin så det kommer bli nays! Vi ska laga pannbiffar och potatismos och lingonsyltt! Nej nu ska vi börja, HEJDÅ!

Btw tack Julia älskling för headern!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: